Mad Med Traditioner – Mad ud af huset – Aabenraa Rødekro – Buffet
Buffet A
-
Pølsebord
Anrettes på fad med 3 forskellige slags pølser
-
1/2 æg med rejer og kaviar
-
Lune frikadeller
Med hjemmelavet kartoffelsalat
-
Kylling og bacon på pastasalat
-
Brie med peber
-
Tilbehør
Dagens brød, kiks og smør
-
Buffet A
Buffet A
kr. 139,-
Buffet B
-
Grill Arrangement
-
Gyroz
Med ristede champignon, løg og fløde/porrekartofler
-
Marinerede kyllingebryster
Med salatbar og 2 slags dressing og flütes
-
Tilbehør
Dagens brød, kiks og smør
-
Buffet B
Buffet B
kr. 109,-
Buffet C
-
Lun pandekage
Med ost og seafoodfyld
-
Varm røget laks
Med asparges og sennep
-
Pastasalat
Med hotwings
-
Græskfarsbrød
Med hvidløg, broccoli og hjemmelavet tzatziki
-
Gyros
Med bagekartoffel og creme fraiche dressing
-
Brie
Med peber og druer
-
Tilbehør
Dagens brød, kiks og smør
-
Buffet C
Buffet C - Min. 10 cov.
kr. 155,-
Buffet D
-
Dampet og røget laks
Med asparges, ½ æg med rejer og kaviar.
-
Barbecue marineneret nakkesteg
Med drueagurker og pastasalat
-
Mørbradbøf
Med bløde løg
-
Kylling a`la keld
Med hvidløg
-
Paté
Med broccolisalat og tranebær
-
Tilbehør
Dagens brød, kiks og smør
-
Buffet D
Buffet D - Min. 15 cov.
kr. 159,- -
Buffet D - Min. 15 cov.
Med 3 slags ost, druer, peber og kiks
kr. 189,-
Buffet 1
-
Forret
Marinerede sild med karryslat
1/2 æg med rejer og kaviar
Orangemarinerede sild
Røget laks om slikasparges med peberrodsalat
-
Lunt
Fiskefilet "murat" med ristet agurk, løg, capers og rejer
Mørbradbøf med bløde løg og surt
-
Pålæg
Paté med broccolli salat
Roastbeef med peberrod, ristet løg og remoulade
2 slags ost med peber og kiks
-
Tilbehør
Diverse brød og smør
-
Buffet 1
Buffet 1
kr. 167,-
Buffet 2
-
Forret
Dampet og røget laks med 1/2 æg, rejer, kaviar og slikasparges
-
Lunt
Helstegt oksefilet
Sauerbraten med ratatouille
Marinerede kyllingefilet
-
Tilbehør
Bagt kartoffel med kryddersmør
Fløde/porrekartofler
Salatbar med 2 slags dressing
Diverse brød
-
Buffet 2
Buffet 2 - Min. 15 cov.
kr. 175,-